Workshop Keramiek pimpen: maak je eigen Delfts Blauwe wanddecoratie

  workshop keramiek pimpen

Workshop Keramiek pimpen: maak je eigen Delfts Blauwe wanddecoratie!

De workshop keramiek pimpen van Handmade Hout is de ideale activiteit om met vrienden, familie of collega’s te doen, als je op zoek bent naar een creatieve en uniek activiteit. Tijdens deze workshop voorzien jullie drie keramieken labels van een Delfts Blauwe tint in een modern jasje. Kies je eigen afbeeldingen uit onze voorbeelden, of neem je eigen afbeeldingen mee om over te zetten op de labels. Wij leren je precies hoe je dat kunt doen. Of je nu een  beginnende of gevorderde creatieveling bent, iedereen kan genieten van deze workshop. En, helemaal leuk: je gaat met een complete wanddecoratie naar huis, want we maken de labels vast aan een mooie decoratieve tak.

Wat houdt de workshop keramiek pimpen in?

De workshop wordt gegeven in onze workshopruimte in de Gasthuishoeve, of (vanaf 20 personen) bij jou op locatie. Je wordt ontvangen

workshop keramiek pimpen 8

in een sfeervolle Brabantse omgeving, waar je je ogen uit kunt kijken.
Nadat je de materialen hebt bekeken volgt een korte, duidelijke instructie, waarbij we je leren hoe je jouw afbeeldingen op de keramieken labels kunt maken en ze vervolgens kunt voorzien van een Delfts Blauwe kleur. De kenmerkende kleur in combinatie met de witte achtergrond, geeft de sfeer die we allemaal kennen.
Als alle drie de labels voorzien zijn van jouw prachtige tekeningen of teksten, maken we deze vast aan een decoratieve tak, zodat je een complete wanddecoratie mee naar huis kunt nemen. De labels zijn 15 cm doorsnede en de tak is 60 cm, een flinke wanddecoratie dus! Gegarandeerd succes en plezier tijdens deze workshop die tussen de 1,5 en 2 uur duurt.

Voor wie is de workshop keramiek pimpen geschikt?

De workshop is bedoeld voor volwassenen en kan geboekt worden door groepen vanaf 8 personen bij ons op locatie. Wil je graag dat we met de workshop naar jou toe komen? Dat kan! Vanaf 20 personen komen we op locatie. Deze workshop kan ook gegeven worden aan hele grote groepworkshop keramiek pimpen 6en tot 150 personen.
Lukt het niet om een groep bij elkaar te krijgen? Schrijf je dan in voor de workshops vanaf 1 persoon, deze zijn op verschillende momenten in de agenda te vinden.

Deze workshop is perfect voor groepen en biedt een gezellige en creatieve omgeving waarin iedereen zijn of haar creatieve talent kan ontwikkelen. Een ideale activiteit voor verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiedagen, of bedrijfsuitjes. Samen creatief bezig zijn zorgt voor mooie gesprekken en ontspanning.

Wat is er inbegrepen bij de workshop?

Bij de workshop keramiek pimpen zitten alle workshopmaterialen, zoals de keramieken labels en de stok, inbegrepen bij de workshopkosten van 34,95 euro. Ook is er altijd iets lekkers te snoepen, een consumptie (alleen bij ons op locatie) en gezellige workshopbegeleiding. Ook is het mogelijk om bij de Gasthuishoeve een lunch of high tea bij te boeken. Meer informatie over de lunchmogelijkheden van de Gasthuishoeve vind je hier.

Boeken?

Wil je graag meer informatie of wil je een workshop bij ons boeken? Neem dan contact met ons op!

Social media

Vindt u het leuk om regelmatig nieuwe dingen van ons voorbij te zien komen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

workshop keramiek pimpen